ddsk - Jeg er en jente på 13 år, som elsker vennenne mine! Liker å ta bilder, og å synge. Håper du liker bloggen min! :-) _________________________________________________________ Du kan kontakte meg på dina.sk@hotmail.com eller ddskblogg@hotmail.com.
BILDER FRA DUBAI

 

JEG SAVNER DUBAI!!!! Neida, det var faktisk litt deilig å komme hjem. Har savnet vennene mine sånn, så det var kjempe koselig å se dem igjen! loveu ? Det eneste som var ille er at jeg ble syk den dagen jeg skulle dra hjem (smittet av mamma) og måtte sitte på et stygt fly i 9 timer med sterk forkjølelse, feber, dott i øret OG kvalme.

Her er noen bilder fra Dubai! ALLE BILDENE ER TATT AV MEG.

 


Verdens høyeste bygning

Chiller i Sahara ørkenen jeg assaaaa
Oppe i verdens høyeste bygning (Burj Khalifa)

Bestevennen min ♥

Burj Khalifa


I dyreparken


Skal jeg si hva denne sjiraffen gjorde? Den begynte å sleike på gjerdet...

Love this picture!

Verdens største shoppingsenter!♥♥♥♥♥ var der 3 ganger!Verdens høyeste bygningSahara ørkenen.Jeg brukte faktisk flere timer på dette innlegget!

- Hva synes du om bildene?

Stikker til Dubai!

Heihei! Dere får ikke høre fra meg på to uker, siden om to timer tar jeg flyet til Dubai! Jeg gleder meg sinnssykt, og det beste er at jeg skal være der i to uker. To uker med bading og shopping ♥

Se så fiiiiiint!

I går var jeg i bursdagen til Malene og Madelèn, og det var kjempe morsomt. Det var ganske mange der, som førte til litt drama, men heldigvis var ikke jeg innblandet i det... Men tusentakk for at jeg fikk komme, søtinger ♥

 

Har du vært i Dubai før?

Les mer i arkivet » August 2011 » Mars 2011 » Februar 2011

DITT NAVN:


OM MEG: 15 år. Fotball. Blogg. Tegning. Venner. Bilder. Singapore. High School. Kreativ.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits